jueves, 22 de septiembre de 2011

Benvinguts al meu blog!

Hola i benvinguts!
Em dic Andrea i sóc la creadora d'aquest blog. Sóc de Cornellà de Llobregat i aquest blog és de l'optativa d'informàtica. Aquí penjaré articles d'informàtica i més endevant, quan marxi de l'escola, servirà per penjar fotos i per poder  recordar tots el moments tant maravellosos que he passat amb els meus companys i companyes, ja que portem desde P-3 junts i aquests anys donen per a molt!!


El meu hobby principalment és la natació. Tot i que sé que de gran no viuré d'això m'agrada, ja que és l'única manera amb la qual em desfogo i trec tota la ràbia que tinc acumulada durant tot el dia. El que més m'agrada nedar és la papallona i l'estil lliure (crol), perquè són els dos estils que més he practicat desde que era petita!
Sobretot el que més m'agrada a l'hora d'anar a la piscina, no és l'entreno, sinó són tots el companys i companyes que sempre estan disposats a treure't un somriure.. per això m'agrada estar al club on estic : EL CLUB NATACIÓ CORNELLÀ!!

Una altra cosa que m'agrada molt és esquiar.Porto anant tots els anys desde que tenia 3 anys, i es que esquiant em sento super bé! M'agrada moltíssim, sobretot cuan baixo super ràpid.. és una passada!


M'agradaria visitar Nova York, perquè és un lloc que m'agrada molt i que tothom que ho visita diu que és molt bonic.. i això algun dia m'agradaria poder-ho dir.




Adeu i fins aviat!