jueves, 26 de enero de 2012

Itinerari de la meva casa a l'escola




Hola! Aquest és l'intinerari que, dia a dia faig per anar-hi a l'escola. Tinca aproximadament 6 minuts a pas normal, i si em dono pressa tinc 4 minuts.  Aquest camí el faig al matí i a la tarda, ja que al mig-dia vaig a casa de l'àvia que està en un altra direcció.
Aquest recoregut està calculat amb el google maps, una eina molt útil i amb la que pots fer moltíssimes coses, com visitar països als que t'agradaria anar-hi per no pots; aquesta pràctica l'hem fet en l'anterior publicació, em visitat diferents països.
També pots calcular el que tens d'un lloc a un altre amb diferents mitjans de transports (públic, el cotxe). A més a més google Maps t'indica la manera més ràpida d'arribar-hi, tot i que t'indica tots els camins possibles. Em sembla una eina molt útil i divertida per poder fer coses, que potser abans no es podien fer.

miércoles, 25 de enero de 2012

Viatges arreu del món!

àLbum de viatge sl
Aquí us he penjat un power point dels viatges que podeu fer al llarg de la vostra vida. He fet en casdascun un petit comentari de tots els indrets perque trieu el que més us agrada per poder-hi anar amb els amics, la família....
Si voleu consultar els preus o obtenir més informació de la que hi ha posada, passeu-vos per la meva agència i sereu informats amb més detall.
Les fotos les he agafat a través de Google Maps, que és una eina que et permet veure els diferents llocs del món a través de mapes, satèl·lits... En comptes de viatgar és una bona manera de podar veure gratuïtament els llocs!
Desitjo que us sigui d'ajuda


A continuació us deixu uns videos que estan relacionats amb alguns dels llocs que podeu visitar, així, si teniu dubtes podreu imagianr-vos com seria anar-hi.