lunes, 27 de febrero de 2012

VIRUS INFORMÀTICS

Hem utilitzat un "poster" on hem posat els tipus de virus informàtics, les mesures per fer un bon ús d'internet, i on hem explicat els anitvirus i els tallafocs. També hem inserit vídeos explicatius, on t'explica coses sobre els virus, però d'una manera més divertida. Tot això ho hem fet amb un nou programa que es diu "gloggster", on pots posar informació d'una manera entretinguda i divertida, i a més a més educativa.

A continuació us deixaré amb el poster que jo he fet sobre els virus informàtics. Desitjo que us agradi i que us sigui d'ajuda!



miércoles, 8 de febrero de 2012

A continuació us he adjuntat un arxiu en format issu, on podreu veure l'explicació dels diferents recorreguts que fareu. Per si un cas no s'entén, a més a més hi ha uns petits mapes perquè us puguin servir d'ajut. A més a més hi ha imatges per que us feu una idea dels lloc que visitareu. Desitjo que us agradi


Aquí ha continuació us deixo amb els mapes dels 3 recorreguts, on indica els llocs que visitareu, i els restaurants on dinareu!


PRIMER DIA-MATÍ



Ver PARIS-1r dia Matí en un mapa más grande


SEGON DIA- MATÍ




Ver PARÍS 2n dia-matí en un mapa más grande

SEGON DIA-TARDA





Ver PARIS 2n dia-Tarda en un mapa más grande

A continuació us posaré els preus dels diferents dies:

PRIMER DIA

Basílica: L'entrada és gratuïta.

Arc de Trionf: La entrada es gratuita pels  menors de 18 años, 9,5€ per adults i  6€ per als joves d'entre  18 a 25 años.

Torre Effiel: El primer pis de la Torre Eiffel:els majors de 12 anys paguen 4,20€ els  nens  entre 3 y 11 años paguen  2,30€. 
Per pujar al segon pis de la torre lels majors de 12 años paguen 7,70€ y los niños de eni els nens entre 3 y 11 años 4,.20€.
 L' últim pis de la torre, els adults paguen 11€ i els nens 6€.


El preu del menjar varia depenent del que escullis.


SEGON DIA (MATÍ):

Museu Rodin: Costa 6 euros l'entrada, i pels menors de 18 anys es gratuït.
Torre Montparnasse: Els adults paguen 10€, els estudiant i les persones entre 16-20 anys paguen 7€ i nens entre 7-15 anys paguen 4,20€.
Museu d'Orsay: Com anem un Diumenge, es gratuït.

El preu del menjar varia depenent del que escullis.

SEGON DIA (TARDA):

Museu del Louvre:L'entrada costa 8,50€, tot i que el preu varia segons el dia, i depenent de les vendes.

Passeig en barca:
El preu varia segons la durada, i l'hora del dia.


Aquest viatge, el farem els dies 3 4 i 5 de Març (Dissabte Diumenge i Dilluns), així aprofitant que el Diumenge, podem entrar de forma gratuïta al museu d'Orsay, ja que és el primer diumenge de Març. Els dies de visita seran Dissabte i Diumenge, i el Dilluns hi ha dues opcions; o bé descans a l'hotel i aprofitar per fer compres, o bé anar a eurodisney. Els preus posats, no inclouen el transport públic,ni bitllet d'avió ni cap compra/obsequi de regal així com tampoc inclou el preu del tercer dia ( depenent de l'activitat que facis) . 




-Tot aquesta feina l'hem fet, primerament amb google maps. Inicialment ens hem hagut d'informar dels horaris, dels preus, dels dies festius... I després mica en mica hem anat agrupant els llocs per la proximitat, per poder-los visitar un dia o un altre. Quan els teniem agrupats, el que hem fet ha estat marcar el recorregut que farem, i anar posant les parades de metro, les línies que agafarem, on dinarem... 
Un cop fet hem guardat els mapes, i els hem inserit a Blogger, on hem hagut  de posar el document Issu, els mapes i explicar una mica en que consisteix el viatge ( el que estic fent ara)