miércoles, 8 de febrero de 2012

A continuació us he adjuntat un arxiu en format issu, on podreu veure l'explicació dels diferents recorreguts que fareu. Per si un cas no s'entén, a més a més hi ha uns petits mapes perquè us puguin servir d'ajut. A més a més hi ha imatges per que us feu una idea dels lloc que visitareu. Desitjo que us agradi


Aquí ha continuació us deixo amb els mapes dels 3 recorreguts, on indica els llocs que visitareu, i els restaurants on dinareu!


PRIMER DIA-MATÍ



Ver PARIS-1r dia Matí en un mapa más grande


SEGON DIA- MATÍ




Ver PARÍS 2n dia-matí en un mapa más grande

SEGON DIA-TARDA





Ver PARIS 2n dia-Tarda en un mapa más grande

A continuació us posaré els preus dels diferents dies:

PRIMER DIA

Basílica: L'entrada és gratuïta.

Arc de Trionf: La entrada es gratuita pels  menors de 18 años, 9,5€ per adults i  6€ per als joves d'entre  18 a 25 años.

Torre Effiel: El primer pis de la Torre Eiffel:els majors de 12 anys paguen 4,20€ els  nens  entre 3 y 11 años paguen  2,30€. 
Per pujar al segon pis de la torre lels majors de 12 años paguen 7,70€ y los niños de eni els nens entre 3 y 11 años 4,.20€.
 L' últim pis de la torre, els adults paguen 11€ i els nens 6€.


El preu del menjar varia depenent del que escullis.


SEGON DIA (MATÍ):

Museu Rodin: Costa 6 euros l'entrada, i pels menors de 18 anys es gratuït.
Torre Montparnasse: Els adults paguen 10€, els estudiant i les persones entre 16-20 anys paguen 7€ i nens entre 7-15 anys paguen 4,20€.
Museu d'Orsay: Com anem un Diumenge, es gratuït.

El preu del menjar varia depenent del que escullis.

SEGON DIA (TARDA):

Museu del Louvre:L'entrada costa 8,50€, tot i que el preu varia segons el dia, i depenent de les vendes.

Passeig en barca:
El preu varia segons la durada, i l'hora del dia.


Aquest viatge, el farem els dies 3 4 i 5 de Març (Dissabte Diumenge i Dilluns), així aprofitant que el Diumenge, podem entrar de forma gratuïta al museu d'Orsay, ja que és el primer diumenge de Març. Els dies de visita seran Dissabte i Diumenge, i el Dilluns hi ha dues opcions; o bé descans a l'hotel i aprofitar per fer compres, o bé anar a eurodisney. Els preus posats, no inclouen el transport públic,ni bitllet d'avió ni cap compra/obsequi de regal així com tampoc inclou el preu del tercer dia ( depenent de l'activitat que facis) . 




-Tot aquesta feina l'hem fet, primerament amb google maps. Inicialment ens hem hagut d'informar dels horaris, dels preus, dels dies festius... I després mica en mica hem anat agrupant els llocs per la proximitat, per poder-los visitar un dia o un altre. Quan els teniem agrupats, el que hem fet ha estat marcar el recorregut que farem, i anar posant les parades de metro, les línies que agafarem, on dinarem... 
Un cop fet hem guardat els mapes, i els hem inserit a Blogger, on hem hagut  de posar el document Issu, els mapes i explicar una mica en que consisteix el viatge ( el que estic fent ara)




No hay comentarios:

Publicar un comentario